Bosz geeft oog in oog met Perez duidelijk signaal af: 'Waar het mij om gaat...'

Bosz geeft oog in oog met Perez duidelijk signaal af: 'Waar het mij om gaat...'

13 april - 16:44
29

Peter Bosz en Kenneth Perez hebben de strijdbijl begraven. De trainer van PSV was niet blij met een opmerking van de Deense analist en benadrukt dat Perez dat niet nog eens hoeft te doen.

Nadat PSV onderuit ging bij NEC, noemde Bosz zijn ploeg 'arrogant' en 'hautain'. Perez stelde dat dat 'een spelletje' was van de trainer van PSV, die daar vervolgens fel op reageerde. Voorafgaand aan het duel tussen PSV en Vitesse lijkt de kou echter uit de lucht, als de twee in gesprek gaan over de Eindhovense club. Dat valt presentator Milan van Dongen op, die benoemt dat de kou uit de lucht lijkt tussen Bosz en Perez.

"Ik denk dat hij wel begrijpt wat ik bedoeld heb", antwoordt Bosz. Vervolgens komt Perez aan het woord. "Dat heb ik ook gezegd, dat ik niet in de uitzending kon komen maar er wel bij stond." De Deense analist doelt op het feit dat hij Bosz niet direct confronteerde met zijn mening, maar het later pas op televisie deelde.

Bosz neemt geen genoegen met het argument van Perez. "Waar het mij om gaat, is dat er niet gezegd moet worden dat ik spelletjes speel. Ik geef mijn mening, daar hoef je het niet mee eens zijn. Ik ga geen spelletjes spelen. Dat doe ik naar mijn spelers niet, maar jullie niet en naar niemand niet."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal met Willie Overtoom: