Van der Meijde onthult reden achter afwezigheid Sneijder

Van der Meijde onthult reden achter afwezigheid Sneijder bij Veronica Offside

16 april om 16:04

Andy van der Meijde heeft onthuld waarom Wesley Sneijder maandagavond ontbrak bij Veronica Offside. Volgens de voormalig rechtsbuiten van Ajax en Oranje vierde de recordinternational tot in de late uurtjes feest na een gala van de Wesley Sneijder Foundation.

"Ik dacht ook: zal ik afzeggen? Maar ik ben een echte man, ik kom gewoon", grijnst Van der Meijde. Wilfred Genee geeft uitleg. "We waren bij het gala voor de Wesley Sneijder Foundation", vertelt de presentator. "Een goed doel. Jonge mensen, kansen geven, onderwijs, voetbal, entertainment en leiderschap", somt hij op.

Ook Lionel Messi droeg zijn steentje bij. Er kon geboden worden op een ontmoeting met de Argentijnse ster. Dat leverde liefst driehonderdduizend euro op, onthult Genee. "Dat weet Wesley Sneijder allemaal voor elkaar te krijgen", uit Dick Advocaat zijn bewondering. 

Volgens Van der Meijde was het tot in de late uurtjes gezellig. "Het is laat geworden. Ik heb wel een flesje Whiskey op, denk ik. Wesley is nu aan het bijkomen. Hij was aan het zingen bij de afterparty. En maar zingen en maar zingen, maar het was een topavond. Hij heeft het goed gedaan", lacht Van der Meijde.

Lees meer over:

Deel via