Monsterklus voor Klopp in Bergamo: kan Liverpool wéér een Europese comeback maken?

Monsterklus voor Klopp in Bergamo: kan Liverpool wéér een Europese comeback maken?

18 april - 12:00

ADVERTORIAL - Atalanta en Liverpool nemen het donderdag tegen elkaar op in de return van de kwartfinales in de Europa League. De Italianen wonnen een week geleden verrassend met 0-3 op Anfield. Dit betekent dat Jürgen Klopp er weer voor moet zorgen dat zijn ploeg een comeback maakt, iets dat wel vaker is gelukt in Europa. TOTO heeft mooie quoteringen in petto rondom dit scenario.

Afgang op Anfield

Een week geleden ging het flink mis voor Liverpool. Op Anfield werden The Reds overklast door Atalanta, dat er in totaal drie maakte en de score met wat geluk zelfs nog verder uit had kunnen breiden. Afgelopen weekend ging het ook in de Premier League mis voor Liverpool. Er werd - wederom in eigen huis - met 0-1 verloren van Crystal Palace. Ook Atalanta maakte een slechte beurt in de competitie. In eigen huis werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen Hellas Verona.

Klopp's comeback kings

Dat de sfeer wel eens beter is geweest bij Liverpool staat vast, maar de historie leert dat we de club nooit op voorhand af moeten schrijven in Europa. Onder leiding van Klopp werden al een aantal legendarische comebacks bewerkstelligd. Neem het seizoen 2015/16 - het eerste jaar van de Duitser in Engeland - waarin Borussia Dortmund op krankzinnige wijze werd uitgeschakeld door drie goals van Liverpool in het laatste half uur. Of de bijzondere Champions League-avond waarop FC Barcelona met 4-0 werd verslagen op Anfield. Het Liverpool van Klopp behoort tot de koningen van de comebacks.

Een nieuwe comeback van Liverpool kan donderdag op twee verschillende manieren tot stand komen. Wanneer de Engelsen binnen de reguliere speeltijd met vier doelpunten verschil winnen is de halve finale van de Europa League een feit. TOTO hanteert hier een quotering van 8.50 voor. Een andere mogelijkheid is een overwinning van Liverpool met drie doelpunten verschil binnen de reguliere speeltijd, waarna verlenging en eventuele strafschoppen aan te pas komen. Voor de weddenschap 'Liverpool bereikt de volgende ronde' heeft TOTO een quotering van 5.75 beschikbaar.

Klik hier om de weddenschappen te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.