Absolute wereldsterren komen naar Amsterdam, Seedorf hoopt nog op één naam

Absolute wereldsterren komen naar Amsterdam, Seedorf hoopt nog op één naam

18 april - 10:45 Laatste update: 14:05
135

De Ajax Legends staan kort na de kraker op Anfield tegen de legends van Liverpool alweer voor een nieuwe uitdaging. Komende zaterdag staan onder meer Wesley Sneijder en Jari Litmanen tegenover de BIF All Stars, bestaande uit Clarence Seedorf, Didier Drogba en andere grote namen.

De wedstrijd wordt gespeeld in het Olympisch stadion in Amsterdam en wordt georganiseerd door de Black Impact Foundation (BIF), waar Seedorf de voorzitter van is. Het duel staat in het teken van het Play To Unite-initiatief en wordt beschreven als ‘het ultieme vertoon van eenheid, sportiviteit en kameraadschap’.

Beide elftallen beschikken over een legio aan legendes. Zo spelen de Ajax Legendes met onder meer Sneijder, Litmanen, Winston Bogarde, Ryan Babel, Urby Emanuelson, Shota Arveladze, Maxwell, Nwankwo Kanu, Frank en Ronald de Boer. Het elftal van Seedorf treedt aan met spelers als Drogba, Eric Abidal, Dida, Claude Makélélé en Sol Campbell. Tegenover AT5 liet Seedorf al weten dat de organisatie ook bezig is met Ronaldinho. "We zijn in gesprek, maar hij heeft een druk schemaatje. Het is dus niet zeker of hij kan", klonk het.

Het duel wordt in ieder geval groots aangekondigd door de organisatie. "Voetballiefhebbers, opgelet! Markeer 20 april 2024 in je agenda. Want dan wordt geschiedenis geschreven met The Ultimate Match To Unite. In het iconische Olympisch Stadion van Amsterdam ontmoeten de BIF All Stars het Ajax Legends team - een onvergetelijke ervaring voor fans van alle leeftijden", klinkt het in het persbericht. "Van opwindende doelpunten tot in de puntjes gecontroleerde manoeuvres: toeschouwers staat een avond vol ongeëvenaard voetbalmeesterschap te verwachten."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door BIF ALL STARS (@bifallstars)