Napoli wil Hancko overnemen van Feyenoord

'Feyenoord nieuws in Italië: Napoli bereidt bod van twintig miljoen voor'

18 april om 11:42
Laatste update: 18 april om 12:13

SSC Napoli heeft twintig miljoen euro klaarliggen voor Dávid Hancko, meldt La Gazzetta dello Sport. Feyenoord heeft nog geen bod ontvangen, maar de eerste contacten zijn gelegd, schrijft de roze sportkrant.

Napoli gaat komende zomer de markt op voor een aanvaller en een centrale verdediger. De naam van Hancko prijkt bovenaan de lijst, klinkt het. Hoewel de onderhandelingen met Feyenoord nog niet zijn opgestart, is er al wel voorzichtig gesproken met de entourage van de Slowaak. Naar verluidt willen de Rotterdammers dertig miljoen euro ontvangen voor Hancko, al gaat Napoli proberen die prijs omlaag te drukken.

Aurelio de Laurentiis, voorzitter van Napoli, wil Feyenoord en Hancko overtuigen met een transfersom van twintig miljoen euro. Mocht Hancko niet haalbaar zijn, hebben de Italianen twee alternatieven op het oog. Mario Hermoso (Atlético Madrid) en Lucas Martínez Quarta (Fiorentina) staan eveneens op de lijst met potentiële versterkingen.

In februari dit jaar verlengde Hancko zijn contract bij Feyenoord tot medio 2028, waardoor de Stadionclub de hoofdprijs kan vragen. De marktwaarde van de linkspoot wordt geschat op 35 miljoen euro. In augustus 2022 werd hij door Feyenoord voor ruim acht miljoen euro gekocht van Slavia Praag.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal met Willie Overtoom: