Seedorf sluit nieuwe trainersjob uit: 'Staan geen clubs in de rij voor mij'

Seedorf sluit nieuwe trainersjob uit: 'Staan geen clubs in de rij voor mij'

20 april - 14:26 Laatste update: 15:22
60

Clarence Seedorf gaat voorlopig geen nieuwe ploeg coachen. De voormalig trainer van AC Milan en Kameroen is te druk bezig met andere projecten en vertelt ook dat de ploegen niet voor hem in de rij staan.

In gesprek met de NOS krijgt Seedorf de vraag of ploegen hem nooit informeren voor een baan als coach door zijn grote netwerk en voetbalkennis. "Nee, dat is gewoon niet zo", vertelt Seedorf. "Dat is ook nooit zo geweest. En nu ook niet. Waarom dat niet gebeurt? Dat is een goeie vraag. Dat zou je aan die clubs moeten vragen. Nee, ik vind het niet vreemd, want ik weet hoe de voetbalwereld in elkaar zit."

Wedden

Meer odds

Seedorf vraagt zich wel af waarom teams niet voor ervaren oud-spelers kiezen. "Misschien is het een goede insteek om bij clubs langs te gaan en te vragen waarom bepaalde oud-spelers en coaches die vrij zijn, nooit worden benaderd. Ik kan dat niet beantwoorden voor clubs. Nee, ik denk hier helemaal niks over. Ik concentreer me alleen op dingen die ik wel kan controleren. Maar ik heb het echt wel naar mijn zin, hoor, met alle projecten die ik doe."