Feyenoord-routinier duidelijk over toekomst: 'Zie geen reden om te vertrekken'

Feyenoord-routinier duidelijk over toekomst: 'Zie geen reden om te vertrekken'

22 april - 17:14
22

Gernot Trauner baalt er nog altijd van dat hij vorig seizoen niet mee kon spelen in de kampioenswedstrijd. In gesprek met Voetbal International vertelt hij dat dit hem nog altijd dwars zit en hij verbindt zijn toekomst aan Feyenoord.

"Voor mij was het heel belangrijk om hier te spelen", vertelt Trauner na de bekerzege in de eigen Kuip. "Ik miste de kampioenswedstrijd vorig jaar door een blessure. Daarom was het mooi om nu wel minuten te kunnen maken. Het was ook nog eens mijn honderdste wedstrijd voor de club. Het had geen betere kunnen zijn voor mij."

Het missen van de kampioenswedstrijd, maar ook zijn absentie in meerdere duels zit Trauner nog altijd niet lekker. De blessure die hij opliep kwam net op het verkeerde moment. "Het zit me nog steeds dwars dat ik vorig seizoen een aantal wedstrijden gemist heb. Je wilt op dat veld staan en ik ben heel blij dat dit nu wel gelukt is."

Trauner vertelt tot slot over zijn toekomst als voetballer. Die ligt volgens de Oostenrijker zelf nog altijd bij Feyenoord. "Ik wil hier graag blijven, want het voelt hier als thuis. Mijn familie heeft het ook naar hun zin en we wonen hier graag. Er is geen reden om te vertrekken. Ik heb nog twee jaar contract en mijn gedachten zijn volledig bij Feyenoord."