Driessen loopt compleet leeg na uithaal miljoenenaankoop Ajax: 'Wat een zielepoot'

Driessen loopt compleet leeg na uithaal miljoenenaankoop Ajax: 'Wat een zielepoot'

22 april - 17:57
80

Valentijn Driessen heeft geen goed woord over voor de handelswijze van Georges Mikautadze. In de podcast Kick-Off van De Telegraaf reageert Driessen op de uithaal van de Georgiër naar Ajax, waar volgens hem niets van waar is.

"Die zielepoten man. Ik snap wel waar die Mikautadze mee bezig is", vertelt Driessen over de uithaal van de spits die op huurbasis bij FC Metz speelt. "Ze zijn getrouwd en hebben kinderen, ik word daar zo moe van. Mikautadze is Ajax heel erg zwart aan het maken en er klopt allemaal geen klote van. Hij wil natuurlijk die transfer afdwingen. Ajax vraagt nu misschien te veel, dus hij wil die prijs zo naar beneden krijgen."

Chuba Akpom gaf eerder ook al aan dat hij niet goed was opgevangen bij Ajax. Van die uitspraken denkt Driessen hetzelfde als van die van Mikautadze. "Zo’n grote gozer? Ga toch weg joh. Heel stoer op het veld staan en dan janken omdat meneer in een hotel moet zitten. Nu loopt hij met zijn kindje over het veld, maar als hij een paar dagen in een hotel moet zitten is de wereld te klein."

Collega en Ajax-watcher Mike Verweij is het overigens totaal niet met Driessen eens. "Ik heb ook al eerder geroepen dat Vaclav Cerny destijds in zijn eentje in een huis in de P.C. Hooftstraat zat, waar de supporters voor de deur stonden nadat hij een kans miste tegen De Graafschap. De begeleiding en opvang van spelers bij Ajax kan en moet zó veel beter. Er zijn veel spelers die dit over de club zeggen."