'Liverpool intensiveert jacht op Slot, trainer zoekt al op Engelse huizenmarkt'

'Liverpool intensiveert jacht op Slot, trainer zoekt al op Engelse huizenmarkt'

23 april - 23:16 Laatste update: 24 april - 12:04
148

Liverpool gaat deze week intensief proberen om Arne Slot los te weken bij Feyenoord, aldus transferjournalist Ben Jacobs. De club en (nu nog) trainer van Feyenoord gaan elkaar binnenkort spreken. De zaak lijkt in een 'stroomversnelling' te komen, zo is te lezen. 

De ontwikkeling rondom Slot en de interesse van Liverpool volgen elkaar snel op. Inmiddels is duidelijk dat Liverpool deze week volop werk gaat maken van het aantrekken van de Feyenoord-trainer. De verwachting is dat The Reds snel weer direct contact met hem zullen opnemen.

Feyenoord verlangt naar verluidt een bedrag van 10 miljoen euro voor de succestrainer, die de club zondag nog naar de bekerwinst gidste. 'Het gaat snel', meldt Jacobs. Dat heeft waarschijnlijk ook te maken met de rol van Rafaele Pimenta. Zij behartigt de zaken van Slot én onderhoudt tegelijkertijd een goede zakenrelatie met Liverpool.

Even voor de update van Jacobs heeft 1908 gemeld dat Slot welwillend staat tegenover de concrete toenadering van Liverpool. Hij zou 'zéér gecharmeerd zijn' van het idee om in de voetsporen te treden van Jürgen Klopp. 

Terwijl Feyenoord nog wacht op een officieel aanbood, zou Slot samen met zijn familie zelfs al begonnen zijn met zoeken naar woonruimte in- en rondom Liverpool. Mocht de deal daadwerkelijk rondkomen, dan zou de gehele familie Slot meeverhuizen naar Engeland.