Te Kloese reageert op vermeende interesse Liverpool in Slot

Te Kloese en Feyenoord weten nog niets van interesse in Slot: 'We wachten het af'

23 april om 19:37
Laatste update: 23 april om 19:44

Feyenoord-directeur Dennis te Kloese heeft nog niets gehoord van Liverpool inzake de interesse in Arne Slot. Tegenover Voetbal International reageert de beleidsbepaler kort op het grote nieuws over de trainer.

Slot en zijn belangenbehartigers zijn al wel op de hoogte van de interesse van Liverpool, maar zijn club Feyenoord dus nog niet. “We wachten het af”, reageert Te Kloese. Mocht Liverpool zich wel gaan melden in Rotterdam, dan zal Feyenoord zich buigen over het contract van Slot. De coach heeft nog een contract tot de zomer van 2026, maar hij hoopt op begrip van Feyenoord.

Het nieuws dat Liverpool interesse heeft in Slot kwam maandag via Fabrizio Romano en Engelse media naar buiten. Er zou zelfs al een eerste gesprek zijn gevoerd met de Feyenoord-coach en hij zou de overstap naar Engeland ook wel zien zitten. Mochten Slot en Liverpool een persoonlijk akkoord bereiken, dan is het aan Feyenoord en The Reds om eruit te komen. Volgens Engelse media zou Feyenoord meer dan tien miljoen euro willen voor Slot.

Naast Liverpool zouden andere topclubs Slot ook nog op de verlanglijst hebben staan. Zo meldde ESPN dat Bayern München en FC Barcelona ook geïnteresseerd zijn en transferjournalist Ben Jacobs voegde hier zelfs AC Milan nog aan toe. De Duitse club zou wel al in verregaande gesprekken zijn met Ralf Ragnick als coach voor komend seizoen, maar Der Rekordmeister kan alsnog besluiten vol voor Slot te gaan.