Mogelijk willen nog drie topclubs Slot als coach

Engelse geruchten: nog drie topclubs denken aan Slot, vraagprijs rond 10 miljoen

23 april om 17:51
Laatste update: 24 april om 12:05

Niet alleen Liverpool, maar ook FC Barcelona, AC Milan en Bayern München zouden azen op Arne Slot. Dat meldt Ben Jacobs, een bekende Engelse transferjournalist. Hij weet ook meer over de vraagprijs die Feyenoord zou hanteren voor Slot. Ook ESPN maakt melding van de interesse van Bayern en Barça in Slot. 

Volgens Jacobs zouden AC Milan en Barça Slot op het lijstje hebben, maar Bayern lijkt de voornaamste uitdager van Liverpool te zijn. De Duitsers lijken echter ook dicht bij een deal met Ralf Ragnick om coach te worden, dus het is nog maar de vraag hoe hard de club doorzet voor Slot. Eerder op de dag werd bekend dat de Feyenoord-coach bij Liverpool de belangrijkste kandidaat is.

Wat betreft de transfersom voor Slot weet Jacobs ook meer. Zo zou de vraagprijs van Feyenoord neerkomen op een bedrag van minimaal tien miljoen euro. Dit zou inclusief zijn mogelijke assistenten zijn. Er is nog niets bekend over wie Slot zijn mogelijke rechterhanden zouden worden, mits hij Feyenoord gaat verlaten. 

Bayern München als Liverpool moeten sowieso op zoek naar een nieuwe coach voor volgend seizoen. Daar gaven Thomas Tuchel en Jurgen Klopp al luid en duidelijk aan dat ze niet doorgaan bij hun clubs. Ook Barcelona moet op zoek, maar de laatste dagen komen er toch geruchten naar buiten dat Xavi in gesprek is om toch te blijven. AC Milan heeft Stefano Pioli al een tijd als coach. Over hem lijkt nog niets bekend wat betreft een vertrek.

Alles weten over de situatie van Frenkie én welke Feyenoorders gaan zeker mee naar het EK? Bekijk Studio Oranje nu hieronder!