Vermoedelijke opstelling PSV tegen Sparta Rotterdam

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest aanvallende middenvelder, Mauro begint

5 mei om 08:30
Laatste update: 5 mei om 09:31

PSV kan zich zondag verzekeren van het officiële kampioenschap tegen Sparta Rotterdam. Na de klinkende zege op sc Heerenveen (0-8) worden er geen verrassingen in de opstelling verwacht. VoetbalPrimeur stapt in de schoenen van Peter Bosz en neemt de vermoedelijke opstelling met je door.

Wegens blessureleed kan Bosz nog altijd niet beschikken over Noa Lang. De grote vraag is of de aanvaller dit seizoen nog in actie kan komen. Ook Isaac Babadi en Sergiño Dest moeten toekijken bij het kampioensduel in Eindhoven. Laatstgenoemde werd in Heerenveen uitstekend vervangen door Mauro Júnior. De verwachting is dat Bosz wederom voor de Braziliaan kiest op linksback. Samen met André Ramalho, Olivier Boscagli en Jordan Teze vormt Mauro de achterhoede die met Walter Benítez ervoor moeten gaan zorgen dat PSV het doel schoon houdt.

Op het middenveld kon PSV tegen Heerenveen weer beschikken over Ismael Saibari. De Marokkaan viel in de 63e minuut in en maakte een goede indruk. Toch is het niet de verwachting dat de dribbelaar in de basis zal starten. Bosz lijkt vast te houden aan Guus Til op tien en het ijzersterke duo Jerdy Schouten en Joey Veerman daarachter.

In de voorhoede is Malik Tillman ondanks een volledig fitte Hirving Lozano al weken zeker van een basisplaats op linksbuiten. De Amerikaan betaalt dat vertrouwen van Bosz terug en zal ook tegen Sparta aan de aftrap beginnen. In de spits is Luuk de Jong de onbetwiste nummer één. Op rechts wordt hij geflankeerd door Johan Bakayoko.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Mauro; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman.