Terzic aangedaan door Dortmund-succes, Reus dolblij

Dortmund-vreugde: 'fan' Terzic emotioneel, Hummels krijgt klap van Reus

7 mei om 23:56

Edin Terzic is zichtbaar emotioneel na het bereiken van de Champions League-finale met Borussia Dortmund. De 41-jarige trainer, die twaalf jaar geleden als supporter aanwezig was bij het laatste titelfeest, is enorm trots op zijn team na de zege op Paris Saint-Germain.

"Als ik één woord moet vinden: trots", zegt een ontroerde Terzic bij TNT Sports. "Dit is een moment om trots op te zijn, voor iedereen binnen de club. De droom leeft nog. We hebben geleden, maar hebben een zeer goede wedstrijd gespeeld tegen een ploeg die voorin zo sterk en beweeglijk is. Dat we daar twee keer van winnen zonder tegendoelpunt, dat is ongelofelijk."

Marco Reus mag nog dromen van een ultiem afscheid. Het clubicoon maakte onlangs bekend dat hij na dit seizoen vertrekt. "Ongelofelijk, wat een week. We hebben diep moeten gaan, maar het is gelukt. Nu is het zaak dat we die beker ook halen, anders is het alsnog niks", zei hij bij Prime. De aanvallende middenvelder onderbrak uit vreugde ook een interview met Mats Hummels, die door hem op de borst werd geslagen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)