Dijkhuizen voorspelt gouden toekomst Hadj-Moussa: 'Gaat slagen bij Feyenoord'

'Ik ben weleens door Hadj-Moussa dolgedraaid, die gaat zeker slagen bij Feyenoord'

17 mei om 21:45

Feyenoord gaat veel plezier beleven aan Anis Hadj-Moussa. Althans, dat verwacht Henk Dijkhuizen van Patro Eisden, de club waar de Algerijn sinds medio 2023 onder contract staat. In gesprek met VoetbalPrimeur laat de Nederlandse verdediger zijn licht schijnen op de aanvaller, die nu nog op huurbasis voor Vitesse speelt en in de zomer de overstap naar Rotterdam maakt. 

"Ik ben weleens door hem dolgedraaid op de training", lacht Dijkhuizen als hij het over Hadj-Moussa heeft. "Als je ziet wat hij op de vierkante meter kan… Dan denk je dat je hem hebt, maar dan kapt hij nóg een keer en dan ga je het bos in. Dan denk je: verdomme."

De verdediger van Patro Eisden bestempelt Hadj-Moussa als een 'leergierige jongen' en een fijne teamgenoot. In Nederland kwam de jonge Algerijn in opspraak vanwege zijn gedrag bij Vitesse. "Als ik dan dat verhaal hoor van Edward Sturing, dan kan ik me daar helemaal niet in vinden. Ik vind het echt zonde dat ze dat zo naar buiten brengen. Het is de jongen met de meeste dreiging. Natuurlijk zal er misschien iets gebeurt zijn, maar het is een jongen die het verschil kan maken."

Dijkhuizen voorspelt dan ook een grote toekomst voor Hadj-Moussa, die het in het nieuwe seizoen mag laten zien in het shirt van Feyenoord. "Je moet hem wat tijd geven, maar hij gaat slagen. Als je ziet hoe hij zich bij ons heeft ontwikkeld, dan kijk ik er niet raar van op als hij verder dan Feyenoord komt."