Benfica wil Mauro Júnior

'Verkopen of verlengen: Benfica aast op basisspeler PSV met nog eenjarig contract'

10 mei om 10:57
Laatste update: 10 mei om 11:35

Mauro Júnior beschikt na komend seizoen over een aflopend contract bij PSV, maar zou volgens het Eindhovens Dagblad 'zonder twijfel' in aanmerking komen voor een verlenging. Desondanks zijn er kapers op de kust, want de Braziliaan zou kunnen kiezen voor een hereniging met Roger Schmidt en zijn carrière kunnen vervolgen bij SL Benfica.

Na het behaalde kampioenschap kan de blik bij PSV alvast op het komende seizoen. Voor Earnest Stewart komt er een drukke periode aan, omdat er nog enkele kortlopende contracten zijn. Het ED schrijft over de kopzorgen van de technisch directeur.

'Er zijn voor Stewart nog tal van zaken op te lossen. Heel veel contracten bij PSV lopen nog maar kort en de club kan het zich niet permitteren dat Jordan Teze en Olivier Boscagli transfervrij weg zouden gaan', meldt het medium, dat ook de situatie van Mauro Júnior beschrijft. 'Twee jaar geleden trok het Benfica van Schmidt nog aan hem en de Portugezen zijn hem blijven volgen', valt er te lezen. Ook Peter Bosz zou de multifunctionele Braziliaan volgend jaar graag in zijn selectie hebben.

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: