Martina moet ingrijpen bij ruzie met teammanager NAC

'NAC-aanvoerder Martina moet ingrijpen: teammanager valt collega aan'

11 mei om 07:14

Bij NAC Breda heeft zich vrijdag een wel heel apart incident afgespeeld. Tijdens een interview met ESPN moest aanvoerder Cuco Martina ingrijpen bij een ruzie waarbij teammanager en oud-speler John Karelse was betrokken.

Tijdens het interview sprint Martina ineens weg en roept hij de naam van Karelse. Volgens Voetbal International heeft de teammanager een 'onschuldige collega-medewerker aangevlogen en bedreigde hij twee journalisten'. Er zijn vooralsnog geen beelden van het incident zelf, maar Martina zou Karelse fysiek in bedwang hebben moeten houden om erger te voorkomen.

De reden van de ruzie tussen Karelse en zijn collega is vooralsnog onduidelijk. De teammanager zou de perschef uiteindelijk ‘op de grond hebben gesmeten’. De Bredanaren onderzoeken zaterdag of er verdere stappen nodig zijn na het incident. Door een gelijkspel tegen TOP Oss verzekerde NAC zich gisteren van een plekje in de play-offs. Karelse is zelf oud-keeper van de Bredanaren en was ook als hoofdcoach en assistent actief bij de club.