Farioli weigert in te gaan op Ajax-interesse: 'Ik verwijs weer naar de bubbel'

Farioli krijgt vragen over Ajax na winstpartij: 'Ik verwijs weer naar de bubbel'

11 mei om 10:57

Francesco Farioli weigert inhoudelijk in te gaan op een mogelijke overstap naar Ajax. Nadat hij vrijdag met OGC Nice won van Le Havre, verwees Farioli de vragenstellers naar 'de bubbel'.

Nu de komst van Graham Potter is afgeketst, is Farioli de voornaamste kandidaat voor de trainerspositie bij Ajax. Dat nieuws is ook in Frankrijk aangekomen, waardoor Farioli vrijdag op de persconferentie de nodige vragen over Ajax kreeg. "Deze geruchten hebben geen invloed op ons", begint Farioli, die vrijdag met Nice Europees voetbal veiligstelde. "We moeten blijven denken aan ons doel, zoals ik al vaker heb gezegd. Het is belangrijk om te focussen op het heden. Daardoor verwijs ik weer naar de bubbel."

"Het heeft nu totaal geen zin om over mezelf of andere individuen te praten. Wat wél zin heeft, is om te praten over wat dit team heeft bereikt en om te praten over de club en mensen die hard hebben gewerkt om dit doel te bereiken", gaat Farioli verder. "We hebben nu nog acht dagen te gaan, om zo hoog mogelijk te eindigen."

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: