Italiaanse club geïnteresseerd in Taylor

Italiaanse club geïnteresseerd in Taylor: 'Kroes weet daar alles van'

12 mei om 11:13
Laatste update: 12 mei om 11:57

Een club uit Italië heeft concrete interesse in Kenneth Taylor. Dit bevestigt Guido Albers bij Goedemorgen Eredivisie. Ook vraagt zijn zaakwaarnemer zich af wat Ajax de middenvelder nog te bieden heeft.

Volgens Italiaanse media is Juventus erg geïnteresseerd in Taylor. Albers, die zijn zaken behartigt, bevestigt dat er inderdaad een Italiaanse club concreet is voor de middenvelder, en zich ook bij hem heeft gemeld. Een naam noemt hij niet. "Het is pas serieus als je je echt meldt bij de club. Er heeft zich één club gemeld bij Ajax voor Kenneth. Dat is wel een Italiaanse club. Alex Kroes weet daar in elk geval alles van."

Albers heeft er contract over gehad met titulair technisch directeur Kroes, wiens mening stellig is. "Hij heeft bij mij neergelegd: 'Hij is voor volgend jaar één van de sterkhouders, dus hij moet gewoon blijven'. Alleen blijf ik de vraag stellen: wat gaat Ajax hem na deze twee verloren seizoenen hem nu bieden? En wat is je verkoopverhaal aan Kenneth Taylor, nu er nog geen nieuwe trainer is?"

Volgens Albers is Juventus overigens niet de enige club die Taylor op de korrel heeft. "Er hebben zich meer clubs bij mij gemeld", gaat hij verder. "Maar ik heb toen gezegd: 'Het is voor mij alleen concreet als je Alex Kroes ook belt. En hier is zijn nummer'. En dat is voor bepaalde momenten even aftasten. De competities moeten nog aflopen."

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: