Bij Unibet wedden op de wedstrijd tussen Roda JC en NAC Breda

Komen de voorspellingen van Sibum uit en draait Roda JC het om tegen NAC?

17 mei om 16:00

ADVERTORIAL - Roda JC Kerkrade en NAC Breda treffen elkaar vrijdag in de return van de play-offs om promotie naar de Eredivisie. De club uit Kerkrade zal alle zeilen bij moeten zetten om het toch indrukwekkende seizoen niet als een nachtkaars uit te laten gaan. Blik vooruit en speel mee bij Unibet.

Tegenslagen voor Roda, maar vertrouwen van Sibum

Het verhaal van Roda is bekend. Twee weken geleden leek het er enkele minuten op dat de Limburgers zouden promoveren naar de Eredivisie, een week later ging FC Groningen er in een onderling duel met het promotieticket vandoor en afgelopen maandag gingen ze met 3-1 onderuit bij NAC. Dat zijn drie tegenslagen in een korte tijd, maar Bas Sibum blijft als een boom aan de waterkant staan. 

"Soms heb je een goede dag, soms heb je een slechte dag. Dit is mooi voer voor alle analisten en amateurpsychologen die nu hun gelijk krijgen, dat we er blijkbaar niet klaar voor waren. Ik geloof daar niet zo in", aldus de trainer van Roda, die zijn hoop haalt uit de goal die zijn ploeg in Breda maakte. "Ik geloof erin dat Koglin ons naar de volgende ronde schiet. Daar geloof ik heilig in", besloot Sibum bij ESPN. Unibet biedt een quotering van 3.50 voor het bereiken van de volgende ronde door Roda.

De spelers in de spotlights

Individueel gezien is het toch wel een mooie week geweest voor Roda. Sibum ontving de prijs van beste trainer van de Keuken Kampioen Divisie en ook Walid Ould-Chikh kreeg een onderscheiding. De aanvallende middenvelder, die dit seizoen twaalf keer tot scoren kwam, is uitgeroepen tot de beste speler van de competitie. Roda zal Ould-Chikh hard nodig hebben tegen NAC. Eerder dit seizoen scoorde hij in het eigen stadion al tegen de club uit Breda. Voor een goal van Ould-Chikh staat een quotering van 2.85 bij Unibet. 

Ook aan de kant van NAC loopt een middenvelder met veel vertrouwen. Dominik Janosek was afgelopen maandag de grote man met twee doelpunten. Buiten dat de Tsjech verantwoordelijk is voor de strafschoppen, etaleerde hij andermaal een kanonskogel in zijn benen te hebben. Stiekem zal Janosek ook nog hopen op het EK, aangezien hij tijdens de laatste interlandperiode nog in de voorselectie van Tsjechië zat. Een doelpunt van Janosek kan je 3.65 keer je inzet opleveren bij Unibet.

Klik hier om een van de weddenschappen te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust