Caluwé wil verlengen met Maes bij Willem ll

Kersvers Willem II-technisch directeur zit niet lang stil: 'Dat is de prioriteit'

16 mei om 16:51
Laatste update: 16 mei om 17:55

Kersvers technisch directeur Tom Caluwé denkt dat Peter Maes ook volgend seizoen de trainer is bij Willem ll. Beide Belgen zouden graag langer met elkaar willen samenwerken. Een contractverlenging van de succescoach in Tilburg ligt voor de hand.

"Verlengen met Maes is prioriteit nummer één", aldus Caluwé na zijn aanstelling tegenover het Brabants Dagblad. "We zijn volop in gesprek. Het belangrijkste is dat beide partijen heel graag willen. Dan denk ik dat je ervan uit kunt gaan dat je een contractverlenging op korte termijn in orde krijgt. Dat is de ambitie, dat is onze wens, ook het gevoel bij Maes zit goed", is de technisch directeur die pas dinsdag werd aangesteld hoopvol.

Het feit dat de twee beiden Belgen zijn helpt mee, volgens Caluwé. "Ik heb hem gevolgd bij clubs als KV Mechelen en KSC Lokeren. Daar heeft hij aangetoond dat hij ook een coach is die op de langere termijn iets kan neerzetten. Dat is belangrijk, en dat is ook de reden dat we graag met hem verder willen."

Met Willem ll verzekerde Maes zich de afgelopen weken van promotie én het kampioenschap. Volgend seizoen is de Tilburgse club na twee jaar afwezigheid weer terug te vinden in de Eredivisie.

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV:

Maak een account aan op VoetbalPrimeur en praat mee!