Pusic reageert op mogelijke interesse Feyenoord

Mogelijke Slot-opvolger reageert: 'Streelt dat ik genoemd word bij zo'n club'

17 mei om 07:02

Marino Pusic vindt het eervol dat hij wordt gelinkt aan het trainerschap bij Feyenoord. De naam van de voormalig rechterhand van Arne Slot, die als eindverantwoordelijke de dubbel wist te pakken met Shakhtar Donetsk, zingt rond in De Kuip.

Pusic werkte bij AZ en Feyenoord samen met Slot. In oktober 2023 koos hij ervoor om op eigen benen te staan bij Shakhtar. Nu duidelijk is dat Slot naar Liverpool verkast en Feyenoord op zoek moet naar een opvolger, wordt Pusic in verband gebracht met de job. "Laat ik allereerst zeggen dat het een fantastische stap is die Arne gaat maken", zegt hij tegen De Telegraaf.

"En die heeft hij ook dik verdiend, want hij heeft het geweldig gedaan bij Feyenoord. Natuurlijk streelt het dat mijn naam genoemd wordt bij zo'n grote club", gaat Pusic verder. "Dat laat wel zien dat ik als assistent-trainer iets heb neergezet bij Feyenoord. Meer kan ik er op dit moment niet over zeggen. Mijn contract bij Shakhtar loopt nog twee jaar door en ondanks de zware omstandigheden heb ik het hier naar mijn zin."

Bij Shakhtar ligt Pusic nog tot medio 2026 vast. De kampioen van Oekraïne komt dit seizoen nog twee keer in actie.