De kansen voor de topscorerstitel bij Unibet

Pavlidis en De Jong strijden om laatste prijs: de kansen voor de topscorerstitel

17 mei om 13:00

ADVERTORIAL - De kaarten zijn bijna geschud in de Eredivisie en in de bovenste regionen is het wel eens spannender geweest, maar in de laatste speelronde is er nog één prijs te pakken: de topscorerstitel. Vangelis Pavlidis en Luuk de Jong maken allebei nog kans op de zogeheten Willy van der Kuijlen-trofee en zullen er alles aan doen deze prijs nog in de wacht te slepen. Bookmaker Unibet staat klaar met fraaie outrights voor deze laatste confrontatie!

Pavlidis favoriet, ploeg wil De Jong helpen met stunt

Bij het ingaan van de laatste speelronde heeft Pavlidis de beste papieren om de topscorerstitel binnen te slepen: de Griekse spits was dit seizoen al goed voor 28 treffers. De goaltjesdief van AZ was in de eerste seizoenshelft in een strijd verwikkeld met Santiago Gimenez, maar de spits van Feyenoord beleefde vervolgens een mindere periode. In de laatste seizoenshelft is De Jong wél opgestaan: de spits van PSV is al goed voor 27 treffers en gaf ook nog eens vijftien assists.

AZ treft het stugge FC Utrecht en PSV neemt het op tegen RKC Waalwijk, dat nog altijd tegen degradatie play-offs strijdt. Een topscorerstitel van Pavlidis levert je 1.10 keer je inleg op. De odd van De Jong is interessanter: wanneer de spits van PSV zijn collega verslaat, ontvang je maar liefst zes keer je inleg!

PSV wil De Jong, die dit seizoen de MVP van de Eredivisie gaat worden, maar al te graag helpen met de individuele prijs. Vleugelspeler Johan Bakayoko liet zich onlangs nog uit over de prijs. "Alle mogelijke prijzen moeten bij PSV eindigen. Luuk is bezig met een van zijn beste seizoenen en hij is onze leider, ik gun het hem", aldus de Belg tegenover ESPN.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust