Bij Unibet wedden op de VoetbalPrimeur Special in de laatste Eredivisie-speelronde

VP Special bij Unibet: wéér meer dan 30 goals in de laatste Eredivisie-speelronde?

19 mei om 08:00

ADVERTORIAL - Vanmiddag gaat de bal voor de laatste keer rollen in het seizoen 2023/24 van de Eredivisie. Het was weer een jaar vol spektakel en hopelijk symboliseert de laatste speeldag dat. In samenwerking met VoetbalPrimeur heeft Unibet een speciale weddenschap aan!

Doelpuntenstatistieken in de Eredivisie

In speelronde 33 vlogen de doelpunten ons om de oren. In totaal werden er liefst 34 doelpunten gemaakt, al hadden FC Volendam en FC Twente daar een groot aandeel in. In de Grolsch Veste vielen liefst negen goals. Als we naar het gemiddelde van het aantal doelpunten per speelronde kijken, dan zien we dat deze geschetste speelronde niet helemaal representatief is geweest. Gemiddeld vielen er dit jaar 29,1 goals per weekend.

Toch biedt de laatste speelronde in de laatste jaren toch een garantie voor doelpunten. In zowel 2021/22 als 2022/23 werd er 31 keer gescoord in speelronde 34 van de Eredivisie, meer dan het gemiddelde uit deze seizoenen, dat op respectievelijk 25,7 en 27,5 lag. 

Nog geen account bij Unibet? Registreer je hier en maak gebruik van de welkomstactie. Pak met een inzet van 1 euro een bedrag van 50 euro wanneer FC Twente bij PEC Zwolle wint!

De odd

Onder de noemer VoetbalPrimeur Special biedt Unibet nu een verhoogde odd aan. Deze staat op 1.75 voor 31 of meer goals in de laatste speelronde van de Eredivisie. De boost is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder.

Klik hier om de VoetbalPrimeur Special te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust