Bruggink geeft update over interesse in Kuipers

Bruggink geeft update over mogelijke Twente-interesse: 'Hij staat op de lijst'

17 mei om 16:59
Laatste update: 17 mei om 17:06

Technisch directeur Arnold Bruggink heeft een update gegeven over de interesse van FC Twente in Bas Kuipers. Onlangs werden de Tukkers gelinkt aan de linksback van Go Ahead Eagles en volgens de directeur staat hij inderdaad op de verlanglijst.

Kuipers werd vorige week gelinkt aan een mogelijke overstap naar Twente, maar hij wilde daar zelf niet te veel over kwijt tegenover ESPN. "Wat ik erover wil vertellen, is dat ik mij focus op de play-offs. Meer niet." Technisch directeur Bruggink is tegen RTV Oost al een stukje loslippiger over de interesse in de back van Go Ahead. "Kuipers staat bij ons op de lijst zeggen we dan hè. Maar nog niet concreet nee."

Bij FC Twente wordt een roerige transferzomer verwacht. Met mogelijke uitgaande transfers van uitblinkers als Michal Sadilek en Sem Steijn, maar ook de mogelijke komst van Wout Weghorst. Volgens Bruggink verwacht Twente zelf nog niet heel veel beweging. "We hebben een aantal prioriteiten en we zullen ook spelers moeten verkopen, als we willen investeren. Financiën zijn bij ons ook een belangrijk onderdeel van wat we willen gaan doen."