Newcastle overweegt Minteh te verkopen

Feyenoord moet vrezen door ontwikkelingen rond huurling: 'Overwegen te verkopen'

18 mei om 10:10

De toekomst van Yankuba Minteh kan nog alle kanten op. Feyenoord zou de Gambiaanse aanvaller graag nog een keer huren, maar volgens Martijn Krabbendam van Voetbal International, is het nog maar de vraag of Newcastle United hieraan wil meewerken.

Volgens de Feyenoord-watcher van VI heeft Newcastle wellicht andere plannen door de financiële regels in de Premier League. "Die gaan misschien wel overwegen om Minteh te verkopen. Dan is Feyenoord kansloos. Dat kunnen ze gewoon niet betalen.Newcastle United zit een beetje met de financiële fair play regels, hoorde ik vande week. Hij is meer dan twintig miljoen euro waard. Dat gaat dan wat worden om hem te vervangen", vertelt Krabbendam in de Dick voor Mekaar-podcast.

Eerder werd al bekend dat Feyenoord Minteh graag nog een jaar van Newcastle wil huren. De Engelse ploeg betaalde afgelopen zomer zeven miljoen euro voor de Gambiaan, die direct op huurbasis naar Rotterdam trok. In De Kuip is de negentienjarige Minteh een echte publiekslieveling geworden. Met elf goals en zes assists in 36 wedstrijden draaide de pijlsnelle vleugelaanvaller ook een uitstekend seizoen.