VI: Feyenoord voert gesprekken met Newcastle over Minteh, aanvaller wil blijven

VI: Feyenoord voert gesprekken met Newcastle over Minteh, aanvaller wil blijven

22 april - 13:58 Laatste update: 14:53
146

Feyenoord gaat alles op alles zetten om Yankuba Minteh nog één seizoen te huren. Dat meldt Voetbal International maandagmiddag, kort na de bekerhuldiging. De Rotterdammers hebben al gesprekken gevoerd met Newcastle United, de club waar de Gambiaanse vleugelaanvaller onder contract staat. 

Minteh zelf staat ook welwillend tegenover een langer verblijf bij Feyenoord, aldus VI. De bedoeling is dat de vleugelaanvaller, die zondag nog rood kreeg in de bekerfinale tegen NEC, zich komende zomer eerst meldt bij Newcastle voor het trainingskamp in Azië. Op die manier kan de Engelse club hem van dichtbij bekijken. 

Wedden

Meer odds

Daarna moet hij in principe terugkeren naar Feyenoord, om nog één jaar in de Eredivisie en ook in de Champions League actief te zijn. 

De grillige vleugelaanvaller, dit seizoen al goed voor tien doelpunten en tien assists, kon onlangs al op complimenten van Dennis te Kloese (algemeen directeur Feyenoord) rekenen. "Het is een prima deal gebleken. We hebben goed contact met Newcastle en beide partijen zijn blij over hoe het is gegaan. Iedereen ziet nu dat het voor dat soort clubs een goede constructie kan zijn zulke spelers eerst een jaar te verhuren."