Kroos dichtbij verlenging met Real

'Na Modric is volgende routinier dichtbij verlenging met Real Madrid'

18 mei om 11:38

Na de mogelijke verlenging van Luka Modric is ook Toni Kroos dichtbij een verlenging met Real Madrid. Beide routiniers zouden volgens onder andere MARCA voor één extra jaar bijtekenen.

De 34-jarige Duitser heeft inmiddels een aanbieding voor één extra jaar bij Real Madrid binnen. Kroos heeft nog geen principieel akkoord gegeven, wat bij Modric wel het geval is, maar de Duitser wil ook graag in Madrid blijven. De middenvelder speelt komende zomer eerst het EK in zijn thuisland. Bondscoach Julian Nagelsmann vroeg Kroos expliciet om uit zijn interlandpensioen te komen en daar heeft de routinier gehoor aan gegeven.

Ook trainer Carlo Ancelotti zou erg blij zijn als Kroos zijn contract met een jaar oprekt. De coach is content met de invloed die de middenvelder in de kleedkamer heeft op de jonge talenten van Real Madrid. Afgelopen seizoen deed Kroos in 46 duels mee voor Real Madrid. In die wedstrijden scoorde hij één keer en gaf hij negen assists. Als de Duitser verlengt, dan gaat hij op voor zijn elfde seizoen bij Real.