Afzwaaiende Slot spreekt Feyenoord-fans toe: 'Ik ben óntzettend dankbaar'

Afzwaaiende Slot spreekt Feyenoord-fans toe: 'Ik ben óntzettend dankbaar'

19 mei om 16:57

Arne Slot heeft Het Legioen toegesproken na zijn laatste wedstrijd als trainer van Feyenoord. De oefenmeester, die de overstap naar Liverpool gaat maken, heeft zijn dankwoord uitgesproken voor de succesvolle drie jaar die hij kende in De Kuip.

Na afloop van het duel met RKC Waalwijk, pakte Slot een microfoon om de fans van Feyenoord toe te spreken. "Ik vrees dat de jongens nu denken: hij gaat praten, dus dat duurt weer een kwartiertje. Maar ik ga proberen om het kort te houden", begon hij. "Ik ben óntzettend dankbaar voor de herinneringen die ik bij deze geweldige club gemaakt heb. Daarvoor moet ik een aantal mensen bedanken."

"Ten eerste: mijn vrouw en kinderen. Mijn vrouw heb ik al gezien, mijn kinderen nog niet, dus ik ben benieuwd waar die zijn. Daarnaast de staf, die altijd wat onderbelicht blijft. De staf van Feyenoord is echt geweldig, inclusief de directie. Maar de meeste dank ben ik verschuldigd aan twee andere partijen, die staan voor me: de spelers, die altijd alles gegeven hebben. En last but not least: vanaf de eerste dag dat ik hier ben, heb ik altijd de enorme steun gevoeld van de mensen naar wie ik nu kijk. Ontzettend bedankt en succes."

Na de toespraak van Slot kwam hij zijn kinderen al snel op het spoor: de zoon en dochter van Slot zochten hun vader met de door hem gewonnen schaal en KNVB Beker op. Dat deed Slot zichtbaar veel.