Perez ziet het nog altijd niet zitten in Gaaei

Perez snapt niets van compliment aan bekritiseerde Ajacied: 'F*ck off, man'

21 mei om 19:19

Kenneth Perez ziet nog altijd geen potentie in Ajax-verdediger Anton Gaaei. Aan tafel bij het ESPN-programma Voetbalpraat vertelt Sinclair Bischop vertrouwen te hebben in de Deense rechtsachter, maar Perez kan zich hier absoluut niet in vinden.

Gaaei werd dit seizoen tegen Feyenoord (thuis) en AZ (uit) al in de eerste helft naar de kant gehaald na het maken van een aantal grote fouten. Echter ziet Bischop nog wel toekomst in de vleugelverdediger. "Je kunt best wel weer interessante spelers halen. Ik ben benieuwd of een andere trainer meer uit andere spelers haalt, want in sommige spelers zit wel veel potentie, misschien word ik uitgelachen maar zo’n Gaaei (zit wel potentie in, red.)."

Perez zit ook aan de tafel bij Voetbalpraat en kan zich niet vinden in de woorden van zijn collega-analist. "Fuck off, man", reageert de analist luid en duidelijk. "Kenneth, let een beetje op je woorden", zegt verslaggever Vincent Schildkamp om Perez tot de orde te roepen. 

"Ik zie hem nu iedere keer met een assist aanwezig", gaat Bischop vervolgens verder. Hij erkent wel dat Gaaei in verdedigend opzicht vaak kwetsbaar oogt. "Ik zie wel bepaalde voorwaarden aan hem die je moet hebben om een goede aanvallende back te zijn."

Beluister hieronder de nieuwste Studio Oranje met alles over Oranje en het EK 2024: