Feyenoord en Ajax gaan strijd aan om handtekening Hutchinson

VI: Feyenoord en Ajax gaan strijd aan om handtekening van Chelsea-aanvaller

21 mei om 22:49
Laatste update: 21 mei om 22:59

Feyenoord en Ajax gaan komende zomer de strijd met elkaar aan voor de handtekening van Omari Hutchinson. Volgens Voetbal International zijn beide clubs in de markt voor de aanvaller die afgelopen seizoen door Ipswich Town werd gehuurd van Chelsea. Ook Duitse clubs zouden Hutchinson in het vizier hebben.

Feyenoord zou op dit moment iets betere papieren hebben dan Ajax in de strijd om Hutchinson. De Rotterdammers zouden zich zelfs al hebben gemeld om de aanvaller te kopen van Chelsea. De Londenaren zouden openstaan voor een vertrek van Hutchinson, aangezien de clubleiding moet bezuinigen op de loonlijst. Naast de twee Eredivisie-clubs hebben ook VfB Stuttgart en Borussia Mönchengladbach de twintigjarige buitenspeler in het vizier. 

Wedden

Meer odds
  • logo

    Feyenoord

  • logo

    Willem II

Hutchinson was afgelopen seizoen een wezenlijk onderdeel van het succes van Ipswich Town. De international van Jamaica speelde in 44 competitiewedstrijden mee en in die duels scoorde hij tien keer en gaf hij zes assists. Bij Ipswich speelde Hutchinson voornamelijk rechtsbuiten, maar hij kan ook vanaf links en als aanvallende middenvelder uit de voeten. De Engelse club presteerde zo goed in het Championship dat promotie naar de Premier League werd afgedwongen.

Voordat Hutchinson bij Chelsea kwam, speelde hij in de jeugd van Charlton Athletic en Arsenal. Bij The Blues heeft hij nog een contract voor één jaar. Volgens 1908.nl heeft Feyenoord inderdaad geïnformeerd naar Hutchinson, maar bleek hij voor de Rotterdammers onhaalbaar. Chelsea zou een vraagprijs van 25 miljoen euro hanteren voor de tweevoudig international van Jamaica.