Wedden op ADO Den Haag - Excelsior in de play-offs om spelen in de Eredivisie

Excelsior met oud-held van play-offs naar bekend nacompetitieterrein in Den Haag

22 mei om 12:00

ADVERTORIAL - ADO Den Haag en Excelsior staan woensdagavond weer eens tegenover elkaar in de nacompetitie. De twee clubs hebben een rijke historie aan onderlinge ontmoetingen in de play-offs, wat betekent dat het nog wel eens een mooie wedstrijd kan gaan worden. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Mirakel van Den Haag en huidige vorm

Het is alweer twee seizoenen dat ADO en Excelsior de finale der finales speelden in Den Haag. Lang leek het erop dat ADO zou promoveren naar de Eredivisie, maar Excelsior draaide het om en won na een 4-4 einduitslag met strafschoppen. Beide teams scoorden er dus op los, en daar hanteert TOTO een quotering van 1.53 voor. Twee goals van beide clubs heeft een bijbehorende quotering van 3.60.

Als we naar de huidige vorm van de twee clubs kijken, dan kunnen we concluderen dat ADO op dit moment toch wel de morele overhand heeft. De ploeg van Darije Kalezic schakelde De Graafschap op het nippertje uit en ontvangt nu een teleurgesteld Excelsior, dat tot zondag nog een kleine hoop had om de play-offs te ontlopen. TOTO heeft een quoteringen van 2.49 voor een overwinning van ADO, 2.85 voor een winstpartij van Excelsior en 3.60 voor een gelijkspel.

Nog geen account bij TOTO? Registreer je hier en maak gebruik van de welkomstactie. Voorspel met een inzet van 1 euro de winnaar van de Europa League-finale tussen Atalanta en Leverkusen. Bij een juiste voorspelling win je 50 euro!

Florerende ADO-spitsen

Aan de kant van ADO zijn vooral de twee spitsen op schot. Henk Veerman is de topscorer van de Keuken Kampioen Divisie geworden en staat op belangrijke momenten op voor de club. TOTO heeft een speciaal verhoogde quotering in petto van 4.50 voor wanneer Veerman scoort en ADO wint. 

Naast Veerman heeft ook Alex Schalk het vizier op scherp. De spits uit Breda is met drie goals momenteel gedeeld topscorer van de nacompetitie. In de thuiswedstrijd met De Graafschap kwam Schalk twee keer tot scoren. Op TOTO staat een quotering van 2.45 voor een doelpunt van hem.

Fitte Driouech en voormalig play-off-held

Voorafgaand aan het duel met ADO heeft Excelsior wel een flinke opsteker gekregen. Chouaib Driouech, die afgelopen winter nog bijna een droomtransfer maakte naar PSV, is weer helemaal fit. De dribbelaar kampte met een slepende blessure maar is er klaar voor om de Kralingers te helpen in de play-offs. Het rendement van Driouech blijft soms nog wel achter, maar langs zijn directe tegenstanders glippen en op doel schieten is iets wat hij goed kan. TOTO hanteert een quotering van 3.00 voor twee schoten op doel van Driouech.

Naast Driouech kijken ze bij Excelsior stiekem ook naar Lance Duijvestijn. De aanvallende middenvelder van de Rotterdammers was afgelopen seizoen de man in de play-offs. Duijvestijn had met drie goals een groot aandeel in het promoveren van Almere City, waaronder twee in de finaleronde tegen FC Emmen. Een doelpunt van Duijvestijn kan je 3.60 keer je inzet opleveren bij TOTO.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust