Bij Unibet wedden op de Europa League-finale tussen Atalanta en Leverkusen

Atalanta en Leverkusen spelen eerste Europese finale van seizoen: pak 50x je inzet

22 mei om 15:00

ADVERTORIAL - Woensdagavond staat de eerste van de drie Europese finales op het programma. Atalanta en Bayer Leverkusen vechten uit wie er met de Europa League vandoor gaat. Unibet heeft een mooie welkomstactie in petto, waarbij je 50 euro kan verdienen bij het voorspellen van de juiste winnaar.

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Atalanta - Leverkusen en zet in op 'Reguliere speeltijd: Atalanta/Leverkusen'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet!

Reuzendoder Atalanta, record Leverkusen

Atalanta heeft een mooi seizoen in de Europa League doorgemaakt. De ploeg van onder meer Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Hans Hateboer en Mitchel Bakker wist onder meer Liverpool uit het toernooi te kegelen. Mede daardoor heeft de ploeg van Gian Piero Gasperini een plekje in de finale van het toernooi verworven.

Daarin treft Atalanta de succesploeg van Bayer Leverkusen. Met Jeremie Frimpong is de club van Xabi Alonso bezig aan een sprookjesseizoen, waarin nog niet werd verloren. Mocht Leverkusen vanavond weer winnen van Atalanta, dan wordt het record van ongeslagen wedstrijden uitgebouwd naar 52.

Klik hier om de welkomstactie te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust