Simone Inzaghi wil Denzel Dumfries bij Internazionale behouden

'Inzaghi maakt zich sterk voor Nederlander: Engelse top nog altijd op vinkentouw'

22 mei om 15:35

Een vertrek van Denzel Dumfries bij Internazionale is nog alles behalve zeker. Dat meldt Tuttosport. Het contract van de Nederlander loopt medio 2025 op zijn einde, maar trainer Simone Inzaghi zou de Oranje-international maar al te graag willen behouden. Beide partijen zijn het gehele seizoen nog niet tot een akkoord gekomen.

Inzaghi gelooft dat het erg moeilijk gaat worden voor Inter om nog eens een speler als Dumfries te halen en zou hem dus graag behouden. De Italiaanse oefenmeester beschouwt de wingback als een een topprofessional die zich altijd honderd procent inzet, zonder te klagen. Zowel op trainingen als tijdens wedstrijden, onafhankelijk van zijn speelminuten.

Aankomende week zal het management van Dumfries met Inter spreken, verwacht het Italiaanse medium. 'Als de Nederlander akkoord gaat met een contract tot 2027 en vier miljoen euro plus bonussen, komt er een verlenging. Als hij om vijf miljoen euro vraagt, gaat hij weg', valt er te lezen. Dumfries zou zelf dromen van een telefoontje uit de Premier League. Onder andere Manchester United, Aston Villa en Chelsea toonden al interesse.

Beluister hieronder de nieuwste Studio Oranje met alles over Oranje en het EK 2024: