ED bespreekt kans op terugkeer Memphis bij PSV

ED bespreekt kans op terugkeer Memphis: 'PSV vorig jaar al in de markt'

22 mei om 20:04
Laatste update: 22 mei om 20:10

PSV kan mogelijk in de markt komen voor Memphis Depay, zo schetst het Eindhovens Dagblad. Het is echter afwachten of de Eindhovenaren nu wel plek zien voor de dertigjarige aanvaller.

Eerder op de dag werd duidelijk dat Memphis deze zomer transfervrij vertrekt bij Atlético Madrid. Hij wil zich eerst op het EK richten, maar zal daarna op zoek moeten naar een nieuwe club. De afgelopen jaren volgde PSV hem op de voet, zo weet het ED. Vorig seizoen probeerde toenmalig technisch directeur Marcel Brands, die John de Jong toen tijdelijk verving, hem zelfs op te pikken, maar toen vond Memphis het te vroeg voor een terugkeer.

Of PSV en Memphis nu wel wat zien in een hernieuwde samenwerking, is afwachten. Met Noa Lang en Malik Tillman is de Eredivisie-kampioen al goed bezet op linksbuiten. Ook in de spits zijn er al twee opties met Luuk de Jong en Ricardo Pepi. De komst van Couhaib Driouech van Excelsior staat ondertussen nog wel altijd op het verlanglijstje van technisch directeur Earnest Stewart, klinkt het.

Beluister hieronder de nieuwste Studio Oranje met alles over Oranje en het EK 2024: