Opvallende transfersuggestie voor Memphis: 'Ajax?'

Kieft komt met opvallende transfersuggestie: 'Wat voor Ajax? Of PSV?'

23 mei om 07:45
Laatste update: 23 mei om 07:45

Wim Kieft komt met een opvallende transfersuggestie voor Memphis Depay. De oud-spits vraagt zich af of Ajax of PSV niet wat is voor de aanvaller, die na dit seizoen afscheid neemt van Atlético Madrid.

Kieft denkt dat het belangrijk is voor Memphis om een club te kiezen waar hij weer veel aan spelen kan toekomen. "Ik denk dat zijn blessuregevoeligheid een hoop clubs tegenhoudt. Dat is nu al een paar jaar", begint Kieft bij Veronica. "Kijk, hij heeft het talent van een topspeler, een Nederlandse topspeler. Alleen verdorie man, die gozer is altijd geblesseerd. Dat is voor hem ook naar."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Polen

  • logo

    Nederland

Kieft vraagt zich af of een terugkeer naar Nederland een optie is voor de dertigjarige Oranje-internatioal. "We hadden het over Nederland. Zou het wat voor Ajax zijn? Of PSV? Alleen zou die jongen daar zelf zin in hebben?", vraagt de oud-spits zich af. "Dat kan ik me niet voorstellen eerlijk gezegd."

Onder meer Relevo en Fabrizio Romano schreven woensdag dat Memphis na dit seizoen transfervrij vertrekt bij Atlético Madrid. Hij lijkt pas na het EK een beslissing te nemen over zijn toekomst. Volgens het Eindhovens Dagblad is het afwachten of PSV in de markt komt voor hem. Vorig jaar deed de landskampioen wel een poging.

Beluister hieronder de nieuwste Studio Oranje met alles over Oranje en het EK 2024: