Bij Unibet wedden op een verhoogde odd voor een goal van Foden tegen United

Ten Hag vreest in FA Cup-finale: scoort Foden voor derde keer op rij tegen United?

25 mei om 13:00

ADVERTORIAL - Manchester City en Manchester United nemen het net als een seizoen geleden tegen elkaar op in de finale van de FA Cup. Voor Erik ten Hag ligt er iets meer druk op dan voor Pep Guardiola, die met Phil Foden over een speler in bloedvorm beschikt. Unibet heeft dan ook een verhoogde odd voor de Engelsman in petto.

Herhaling van een jaar geleden

Een jaar geleden stonden Manchester United en Manchester City ook al tegenover elkaar in de FA Cup. De ploeg van Ten Hag verloor die wedstrijd met 2-1 van die van Guardiola en daarmee ging de hoop op een tweede prijs in één seizoen van de Nederlander in vlammen op. Dit seizoen is er nog geen prijs op Old Trafford belandt en dat zet de druk er voor Ten Hag flink op.

Man in vorm: Foden

De man in vorm bij City heet Foden. De Engelsman eindigde met negentien goals als vierde op de topscorerslijst in Engeland. Drie van die negentien treffers produceerde Foden uitgerekend tegen United, de tegenstander van zaterdag. Dat de aanvaller is warm gedraaid kan je wel stellen, want afgelopen zondag kwam hij ook twee keer tot scoren in de kampioenswedstrijd van City tegen West Ham United.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je hier en maak gebruik van de welkomstactie. Daarbij kan je met een inzet van 1 euro 50 euro verdienen wanneer Manchester City van Manchester United wint!

De verhoogde odd

Onder de noemer Uniboost Uitblinker heeft Unibet een verhoogde odd in het leven geroepen. Normaliter stond de quotering voor een doelpunt van Foden op 2.30, maar die is tijdelijk verhoogd naar 3.00. De odd is voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder te spelen bij Unibet

Klik hier om de Uitblinker te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust