Eerste reactie Francesco Farioli na tekenen bij Ajax

'Dolblije' Farioli begint monsterklus bij Ajax: 'Al begonnen met voorbereidingen'

23 mei om 19:32
Laatste update: 23 mei om 20:14

Francesco Farioli begint vol enthousiasme aan zijn tijd als hoofdtrainer van Ajax. In zijn eerste reactie geeft hij aan erg blij te zijn dat de deal eindelijk afgerond is.

"Ik ben erg blij om hier in Amsterdam te zijn, samen met de andere stafleden gaan wij ons vol overgave inzetten", reageert de nieuwe Ajax-coach vol trots op de clubwebsite. "We willen terug naar de basis en ons verbinden met hetgeen waar Ajax voor staat. Ook willen we nieuwe energie brengen met een positieve manier van werken en denken. Ik ben mij bewust van het feit dat er een hoop werk te doen is, maar we zijn al begonnen met de voorbereiding. We willen geen tijd verliezen en ons nu al klaarmaken voor de start van het seizoen, om Ajax terug te brengen naar de plek waar het hoort", is zijn missie duidelijk.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ajax

  • logo

    sc Heerenveen

Ajax bevestigde de langverwachte overgang van Farioli donderdagavond. De Amsterdammers hebben een overeenstemming bereikt met de Italiaan en OGC Nice over zijn overgang. Farioli tekent een contract van drie jaar, dat ingaat op 11 juni 2024 en duurt tot en met 30 juni 2027.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)

Bekijk hieronder de nieuwste #Donedeal met alles over de plannen van Farioli in Amsterdam, Feyenoord, PSV, FC Twente, Memphis en nog veel meer: