Vaessen debuteert in selectie Suriname, veel bekenden op lijst van Menzo

Vaessen in definitieve selectie Suriname, veel bekenden op lijst van Menzo

23 mei om 21:35
Laatste update: 23 mei om 21:41

Etienne Vaessen is door bondscoach Stanley Menzo definitief opgeroepen voor de eerstvolgende interlands van Suriname. De doelman van RKC Waalwijk kan in de interlands tegen Saint Vincent and the Grenadines en Anguilla zijn debuut als international maken. 

De lijst van Stanley Menzo bevat een aantal bekende namen. Zo mogen onder meer Damil Dankerlui, Stefano Denswil, Ridgeciano Haps, Djevencio van der Kust, Justin Lonwijk, Kenneth Paal, Sheraldo Becker, Gyrano Kerk en Virgil Misidjan zich melden. 

Mocht Vaessen, wiens opa in Paramaribo is geboren, daadwerkelijk zijn debuut gaan maken voor Suriname, dan zal hij dat doen met de achternaam van zijn grootvader: Burnet. "Maar verder hou ik gewoon Vaessen als mijn achternaam hoor", liet hij eerder al weten aan de NOS. "Daar ga ik al mijn hele leven mee door het leven en zo kennen mensen mij ook. Maar in Suriname heet ik dus Etienne Burnet."

De wedstrijden van Suriname staan in het teken van kwalificatie voor het WK van 2026. Op 5 juni staat de thuiswedstrijd tegen Saint Vincent and the Grenadines op het programma, drie dagen later de uitwedstrijd tegen Anguilla. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door OfficialNatio (@officialnatio_)