Omgba staat voor transfer bij NAC Breda

'NAC ontvangt miljoenenbod vanuit België en lijkt smaakmaker kwijt te raken'

24 mei om 18:30
Laatste update: 24 mei om 18:45

Aimé Omgba lijkt op de weg naar de uitgang bij NAC Breda. Volgens Voetbal International heeft OH Leuven 'een serieus bod' gedaan op de middenvelder, die open zou staan voor een transfer naar België.

Bronnen uit binnen- en buitenland melden aan het medium dat OH Leuven een bod van minimaal anderhalf miljoen euro, exclusief bonussen, zou willen betalen voor de diensten van Omgba. Volgens ingewijden zou de 21-jarige smaakmaker openstaan voor een stap naar België. 'Een persoonlijk akkoord is mogelijk zelfs al bereikt', klinkt het. 

Wedden

Meer odds
  • logo

    Beerschot

  • logo

    OH Leuven

Bij OH Leuven krijgt Omgba garantie op veel speeltijd op het hoogste niveau, terwijl hij ook een stuk meer zal verdienen in België. NAC Breda moet nog wel akkoord gaan met het Belgische bod op de middenvelder, die ook werd gelinkt aan clubs als RSC Anderlecht, Slavia Praag en AZ.  'De club zou de onderhandelingen op het scherpst van de snede voeren. Leuven zit echter in de driving seat', zo valt te lezen. 

Verder weet Voetbal International te melden dat NAC Breda al druk bezig is met een vervanger van Omgba. Er is al geïnformeerd bij FC Emmen-speler Vicente Besuijen. Ook Mats Seuntjens staat hoog op het lijstje in Breda en er worden geen problemen meer verwacht omtrent zijn komst. Zijn aanstaande transfer staat los van de opvolging van Omgba. 

Beluister hieronder #DoneDeal met al het transfernieuws uit binnen- en buitenland!