Hoge odds voor goal Driouech tegen ADO

Excelsior met half been in play-off-finale, Driouech kan laatste diensten bewijzen

25 mei om 16:00

ADVERTORIAL - Excelsior is dit seizoen de ongelukkige club die op plek zestien eindigde en daarmee via play-offs nog om lijfsbehoud moet strijden, maar de Rotterdammers staan er zaterdag goed voor in de return tegen ADO Den Haag. Een gelijkspel is genoeg voor de Rotterdammers en Couhaib Driouech zal mikken op een volgende hoofdrol. TOTO staat klaar voor deze play-off-kraker! 

Interesse uit de top met een reden

Driouech was in het Eredivisie-seizoen goed voor zes goals en zes assists en maakte in de eerste helft van de competitie veel indruk. Het zorgde voor de verregaande interesse van Feyenoord en PSV, maar op het allerlaatste moment haakten de clubs toch af. Een overstap naar Eindhoven was zeer dichtbij, maar uiteindelijk ging de deal niet door.

De linksbuiten van Excelsior weet hoe het is om onder druk te presteren en wist in de degradatiekraker tegen Heracles Almelo nog de grote man met twee goals en een assist. In het heenduel met ADO opende de al aanvaller de score en in eigen huis zal de speler nogmaals willen opvallen. Een treffer van Driouech levert je 2.70 keer je inleg! Opent Driouech weer de score? Daar staat een quotering van 6.25 voor klaar.

Veerman heeft iets te bewijzen

Aan de kant van ADO staat Henk Veerman ook klaar. De spits werd dit seizoen topscorer van de Keuken Kampioen Divisie, maar miste de afgelopen wedstrijden wel aardig wat kansen. Tegen Excelsior was de spits wel trefzeker, maar ook in dat duel gingen de nodige kansen aan de lange goatljesdief voorbij. Weet Veerman in Rotterdam te scoren? Daar staat een quotering van 2.80 voor klaar!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust