Hancko over toekomst

Feyenoord-ster over toekomst: 'In het slechtste geval blijf ik bij Feyenoord'

25 mei om 17:43

Dávid Hancko zou graag een vervolgstap willen maken aankomende zomer, maar sluit een langer verblijf bij Feyenoord niet uit. In gesprek met het Slowaakse Sport vertelt hij over zijn toekomst.

Hancko geeft aan dat hij zich volledig wil focussen op het aanstaande EK met Slowakije. De 26-jarige verdediger was een van de absolute uitblinkers in de Eredivisie afgelopen seizoen. Daardoor heeft hij zich ongetwijfeld in de kijker gespeeld van verschillende grote Europese clubs.

Hancko werd al gelinkt aan een stap naar Liverpool, de nieuwe club van Arne Slot. "We hebben daar grapjes over gemaakt", doelt de linkspoot op zijn zaakwaarnemer Branislav Jasurek. "Als ik voor één van de beste clubs ter wereld en onder hem (Slot, red.) zou spelen, zou dat natuurlijk een droom voor mij zijn."

Hancko geeft aan dat hij een vertrek uit Rotterdam zeker niet uitsluit. "Zelfs bij de Voetballer van het Jaar-uitreiking heb ik gezegd dat ik in het slechtste geval bij Feyenoord blijf. Het gaat daar goed met mij, de fans vinden mij leuk, iedere wedstrijd is uitverkocht en ik ga Champions League spelen", besluit hij.

Bekijk hieronder de nieuwste #Donedeal met alles over de plannen van Farioli in Amsterdam, Feyenoord, PSV, FC Twente, Memphis en nog veel meer: