Tropische Van de Beek niet bij United-finale, maar Toppers

Buitenspel: tropische Van de Beek niet bij United-finale, maar bij Toppers

26 mei om 08:22

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Geen FA Cup-finale, maar Toppers voor Donny van de Beek
Donny van de Beek was zaterdag niet aanwezig bij de FA Cup-finale van Manchester United tegen Manchester City op Wembley, maar bij het Toppers-concert in de Johan Cruijff Arena. De voormalig middenvelder van Ajax poseerde onder meer met Frank Rijkaard. Van de Beek hield zich keurig aan de dresscode van De Toppers: 'coconut white with a tropical twist'.

De negentienvoudig international werd het afgelopen halfjaar verhuurd aan Eintracht Frankfurt. De Bundesliga-club besloot het seizoen een week geleden. Toch koos Van de Beek er dus niet voor om de finale van zijn United-teamgenoten bij te wonen. Hij heeft nog een contract tot medio 2025 bij The Mancunians, maar mag deze zomer definitief vertrekken.

Santiago Gimenez stapt in huwelijksbootje
Santiago Gimenez is dit weekend in het huwelijksbootje gestapt met Fer Serrano. Die laatste deelde via Instagram beelden van de bruiloft. Net als de Feyenoord-spits zelf is Serrano razend populair bij Het Legioen. Zo bezocht ze een keer incognito De Klassieker tegen Ajax in Amsterdam, hoewel uitsupporters al jaren niet meer welkom zijn.