Go Ahead wil nog één keer stunten en Europa in

Go Ahead wil nog één keer stunten en Europa in, favoriet Utrecht rekent op Lammers

26 mei om 11:00

ADVERTORIAL - Het wordt zondag bekend welke Nederlandse club zich als zesde mag melden voor Europees voetbal. FC Utrecht ontvangt Go Ahead Eagles nadat de club uit Deventer knap afrekende met NEC. Bij Kowet is het geloof in een stunt inmiddels behoorlijk groot, al hoopt Utrecht-spits Sam Lammers daar wel een stokje voor te steken. Speel mee met Unibet voor deze play-off kraker!

Verdiende comeback voor Deventenaren

Go Ahead trad donderdag in de halve finale van de play-offs op tegen Sparta en keek ondanks beter spel na 75 minuten tegen een 1-0 achterstand aan. Door treffers van Finn Stokkers en Philippe Rommens gooide de ploeg het in de slotfase echter om en daardoor zal het vertrouwen groot zijn voor de bezoekers. Utrecht kwam eveneens op achterstand tegen Sparta en draaide het duel ook op tijd om.

Aan de kant van Utrecht zal Lammers zijn seizoen op ideale willen afsluiten. De spits, die van Rangers FC wordt gehuurd, was het afgelopen halve seizoen goed voor maar liefst tien goals en drie assists. Ook in de halve finale was het weer raak. Is Lammers trefzeker in de finale van de play-offs? Dan pak je 2.50 keer je inleg. Opent Lammers de score? Dan staat de odd van 5.25 klaar.

PSV-interesse niet voor niks

Een andere speler die in positieve opvalt bij Utrecht is Ryan Flamingo. De verdediger annex middenvelder staat in de belangstelling van PSV en kan nog één keer laten zien waarom Eindhoven zo geïnteresseerd is. Flamingo was al trefzeker in de halve finale en voor een goal in de finale pak je 5.80 keer je inleg.

Bij Go Ahead zal onder meer naar Rommens worden gekeken. De middenvelder speelde slechts twintig wedstrijden vanwege een gescheurde enkelband, maar was alsnog goed voor vier goals en vier assists. De 28-jarige speler maakte de winnende in de halve finale en je ontvangt maar liefst negen keer je inleg voor een treffer in de finale.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust