Interesse vanuit Israël voor PSV-talent Tai Abed

ED: PSV wil langer door met KKD-talent, maar moet vrezen voor vertrek

26 mei om 13:40
Laatste update: 26 mei om 13:40

PSV-talent Tai Abed staat voor een kruispunt, aldus het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren hebben hem de kans gegeven om voor twee seizoenen bij te tekenen, maar ondertussen geniet hij ook interesse uit zijn thuisland Israël. 

De negentienjarige Abed heeft bij PSV een aflopend contract. Afgelopen winter maakte hij nog deel uit van het team van trainer Peter Bosz, dat op trainingskamp ging naar het Spaanse Estepona. Abed kwam daar niet in actie, maar PSV gaat desondanks wel graag langer met hem door. 

De jonge aanvaller, die ook als nummer tien uit de voeten kan, kan echter ook naar Israël. Om welke club of clubs het gaat, is niet duidelijk. Abed maakte vorig seizoen 24 keer zijn opwachting voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin was hij goed voor vier doelpunten en één assist. 

Om een topaanbieding te kunnen verwachten, dient hij zich eerst nog meer te bewijzen bij Jong PSV. 'Dan komt hij in aanmerking voor veel betere voorwaarden', weet het ED. 

Bekijk hieronder de nieuwste #Donedeal met alles over de plannen van Farioli in Amsterdam, Feyenoord, PSV, FC Twente, Memphis en nog veel meer: