Keeperskwestie lijkt helder bij PSV

'Vertrek PSV-doelman niet onbespreekbaar: Wellenreuther in de wachtkamer'

25 mei om 16:23
Laatste update: 25 mei om 16:33

De kans is groot dat Walter Benitez ook volgend seizoen onder de lat staat bij PSV, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren zouden hem alleen laten gaan als er een topaanbieding zou komen. Een vertrek van Joël Drommel lijkt ook lastig te worden.

Benitez was afgelopen seizoen één van de sterkhouders van de Eredivisie-kampioen. De Argentijnse doelman kreeg de minste tegentreffers in de competitie (21). Het ligt dan ook in de lijn der verwachting dat hij in Eindhoven zal blijven, schetst het ED.

De 31-jarige Argentijn kwam in 2022 transfervrij over van OGC Nice. Hij heeft nog een contract tot 2025 bij PSV. Mocht er een topaanbieding komen voor Benitez, zou hij wel weg mogen. Dan zou Feyenoord-doelman Timon Wellenreuther weer in beeld kunnen komen bij PSV.

De situatie rondom Drommel ligt iets anders, meldt het dagblad. De reservedoelman zou een flink salaris opstrijken, waardoor een vertrek lastig wordt. Als Drommel toch weggaat, schakelt PSV mogelijk door naar de transfervrije keeper van RKC Waalwijk, Etienne Vaessen.

Beluister hieronder #DoneDeal met al het transfernieuws uit binnen- en buitenland!