Ten Hag eist snelle duidelijkheid van United

'Ten Hag eist duidelijkheid van United: evaluatie volgende week op de agenda'

26 mei om 15:28
Laatste update: 26 mei om 17:04

Erik ten Hag wil dat Manchester United zo snel mogelijk duidelijkheid verschaft over zijn toekomst. De manager, die ondanks de FA Cup-winst onder grote druk staat, zal in ieder geval nog een week moeten wachten. Dat meldt Sky Sports zondagmiddag. 

Het is al geruime tijd onzeker of Ten Hag ook volgend seizoen nog aan het roer staat bij United, dat zaterdag op Wembley afrekende met Manchester City: 2-1. Engelse media beweerden deze week dat de Nederlander ontslagen gaat worden, maar zelf gaf hij aan daar nog niet van op de hoogte te zijn. 

Ten Hag eist duidelijkheid, maar zal daar nog wel even op moeten wachten. Sky Sports weet te melden dat United volgende week begint met een evaluatie. Zodra die voorbij is, zal de club Ten Hag op de hoogte stellen van zijn toekomst op Old Trafford. 

De Nederlander is zich ervan bewust dat hij niet alles goed heeft gedaan afgelopen seizoen, maar vindt dat hij al met al een goede prestatie heeft geleverd met The Mancunians, die met de achtste plek een grijs seizoen beleefden in de Premier League. Ondanks die eindklassering vindt hij dat hij op dit moment de beste persoon voor de job is. 

"Als ze me niet meer willen, dan ga ik ergens anders naartoe om prijzen te winnen. Dat is namelijk wat ik doe", zei de oud-trainer van Ajax zaterdag na de overwinning op City.

Luister hieronder naar #DoneDeal, waarin al het kersverse transfernieuws besproken wordt!