'PSV slaat grote slag en bereikt akkoord met Saibari'

Update: PSV maakt melding van contractverlenging van sleutelspeler

28 mei om 19:03
Laatste update: 28 mei om 19:12

PSV heeft Ismael Saibari nog langer aan de club gebonden De 23-jarige aanvallende middenvelder heeft een verbeterd contract tot de zomer van 2029 getekend in het Philips Stadion. Door die verlenging zal zijn transferwaarde nog meer omhoog schieten.

Saibari ligt nu tot medio 2029 vast bij PSV. Zijn oude verbintenis liep één jaar eerder af. PSV denkt zo in de toekomst een hogere transfersom voor de Marokkaanse international te kunnen vangen, schrijft het ED. Het afgelopen seizoen brak Saibari door in de ploeg van coach Peter Bosz en hij gooide een aantal keer hoge ogen. Hij kan bovendien op meerdere posities uit de voeten.

Voor Saibari bestaat al veel interesse uit het buitenland, hoewel hij in de tweede seizoenshelft lang was uitgeschakeld met een blessure. De middenvelder had volgens het ED nu al voor 'het grote geld in Engeland' kunnen kiezen, maar met het oog op zijn ontwikkeling blijft hij bewust bij PSV.

Na het definitief aantrekken van Malik Tillman weet PSV nu ook met Saibari een belangrijke slag te slaan. De Eredivisie-kampioen houdt daarmee enkele belangrijke krachten op het middenveld aan boord.

Update: PSV heeft nu zelf ook melding gemaakt van de contractverlenging van Saibari. De aanvallende middenvelder ligt tot 2029 vast bij de Eindhovenaren. "Ik ben heel blij dat ik nog jaren bij PSV mag blijven", vertelt een gelukkige Saibari.