'Thuisploeg' Olympiakos staat voor Europese finale

'Thuisploeg' Olympiakos staat voor Europese finale, Fiorentina uit op revanche

29 mei om 14:00

ADVERTORIAL - Deze woensdag staan Olympiakos en Fiorentina klaar voor de finale van de Conference League. Waar twee seizoenen geleden Feyenoord zich nog in de finale mocht melden, is het deze keer tijd voor de verrassing uit Griekenland en de verliezend finalist van vorig jaar. TOTO staat klaar voor dit heerlijke affiche! 

'Thuisvoordeel' Olympiakos niet leidend

De finale wordt deze keer in het Agia Sofiastadion gespeeld in Athene. Voor Olympiakos zal het stadion als thuisgrond en als vijandelijk gebied aanvoelen: normaliter speelt rivaal AEK Athene op deze gronden. Ondanks het feit dat de finale in eigen land wordt gespeeld, is Olympiakos de underdog in dit duel. Een zege van de Grieken staat gequoteerd op 3.25, een zege van de Italianen levert je 2.25 keer je inleg op.

Topscorer staat klaar

Fiorentina zal als favoriet het duel ingaan, maar de Italiaanse club zal zich schrap zetten voor Ayoub El Kaabi. De Marokkaan werd pas op late leeftijd ontdekt en is nu als 30-jarige spits de topscorer van het toernooi met tien treffers in acht wedstrijden. Vijf (!) van die goals werden gemaakt in de halve finale van het toernooi, waar Aston Villa verrassend opzij werd gezet. Een goal van El Kaabi levert je 2.80 keer je inleg op. Wint Olympiakos en scoort El Kaabi? Daar staat een quotering van 5.25 tegenover.

Vroege uitbetaling

TOTO biedt voor deze heerlijke wedstrijd de Vroege Uitbetaling aan. Staat de ploeg waar jij op hebt ingezet met twee doelpunten voor? Dan wordt je 1x2-weddenschap direct uitbetaald, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken om een comeback van de tegenstander! In de Lees Meer-blokken is meer informatie te vinden over de Vroege Uitbetaling

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust