'Kans op poging PSV bij Memphis 'aannemelijk''

'PSV heeft nog altijd contact met Memphis, kans op nieuwe poging 'aannemelijk''

31 mei om 11:13
Laatste update: 31 mei om 11:30

Volgens Voetbal International is het aannemelijk dat PSV een poging gaat wagen voor Memphis Depay. De aanvaller is na zijn vertrek bij Atlético Madrid transfervrij.

Memphis keert niet meer terug bij Atlético. Tegenover het Algemeen Dagblad liet de aanvaller al weten pas na het EK te beslissen over zijn toekomst. Eén van zijn potentiële bestemmingen is PSV: de kans is aannemelijk dat de kampioen een poging gaat wagen.

Vorig jaar waagde PSV al een poging voor Memphis, maar toen vond de aanvaller het te vroeg voor een terugkeer. De Eindhovenaren staan volgens VI altijd in contact met de aanvaller. 'Nu hij transfervrij uit zijn contract loopt bij Atlético Madrid, nemen de geruchten over een terugkeer toe', klinkt het. PSV zit momenteel niet krap in de spitsen. De Eindhovenaren beschikken over Ricardo Pepi en Luuk de Jong in de punt van de aanval.

VI plaatst wel een kanttekening. De kans dat Memphis zich in een topcompetitie wil bewijzen is namelijk nog steeds groot. Pas na het EK met Oranje zal de aanvaller een beslissing nemen over zijn toekomst.

In het verleden speelde Memphis al 124 duels voor PSV. Daarin was hij goed voor vijftig goals en 29 assists. In 2017 maakte hij voor 34 miljoen euro de overstap naar Manchester United. Daarna volgden periodes bij Olympique Lyon, FC Barcelona en dus Atlético.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!