Bij Unibet wedden op een remontada van Excelsior tegen NAC in de play-offs

Hoe schatten bookmakers de kans op een ommekeer van Excelsior tegen NAC in?

2 juni om 13:30
Laatste update: 2 juni om 13:39

ADVERTORIAL - Zondagmiddag nemen Excelsior en NAC Breda het in de return van de play-off-finales tegen elkaar op. De Brabanders hebben door het resultaat van eerder deze week een flinke stap gezet richting promotie, maar de Rotterdammers denken dit nog tegen te kunnen houden. Zo schat Unibet de kansen van Excelsior op lijfsbehoud in.

Remontada op Kralingen?

Afgelopen dinsdag speelden NAC en Excelsior al tegen elkaar in het heenduel van de play-off-finales. In een waar spektakelstuk met in totaal acht goals en twee rode kaarten kwam NAC met 6-2 als sterkste uit de strijd. In Breda blaken ze van het zelfvertrouwen, maar Excelsior hoopt dat gevoel zondag in één klap weg te nemen.

"Er zijn genoeg gekke dingen gebeurd, we moeten de mogelijkheid die we nog hebben pakken. Ik ben zelf ooit aanwezig geweest bij Barcelona - Paris Saint-Germain. Die 6-1 na de 4-0 in Parijs. De bekende remontada", aldus Marinus Dijkhuizen kort na de oorwassing in Breda tegenover Voetbal International. "Zulke wedstrijden ga je aanhalen, het geloof aanwakkeren, Excelsior heeft zelf wat wonderlijke ontsnappingen meegemaakt. Op naar onze remontada", besloot de trainer van Excelsior.

Excelsior zal in totaal vier doelpunten goed moeten maken om een verlenging af te kunnen dwingen. Bij vijf goals verschil verzekeren de Kralingers zich direct van lijfsbehoud. Unibet hanteert een quotering van 15.00 voor wanneer Excelsior het om weet te draaien tegen NAC, zonder of met extra speeltijd en eventuele strafschoppen.

Excelsior-duo moet het doen

Gezien de schorsing van Lance Duijvestijn, die in Breda nog tot scoren kwam, zal het aanvallende Excelsior-gevaar met name van Troy Parrott en Couhaib Driouech moeten komen. Unibet hanteert quoteringen van respectievelijk 1.94 en 2.63 voor een doelpunt van het duo. Parrott is met vier goals in drie wedstrijden topscorer van de play-offs. Voor twee goals van de Ier staat een quotering van 6.25.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust